dilluns, 19 de novembre del 2012

Vista aèria

Què bonic seria poder anar fins a la platja de Les Palmeres cobert per l'ombra d'uns arbres. Ara fa un grapat d'anys, els suecans que anaven amb carro i haca tenien eixe camí ple d'arbres que es feien ombra. Quan decidiren fer una carretera amb dos carrils per a que poguérem estar en 7 minuts en El Perelló, també decidiren tallar tots eixos arbres, ja que tenien por que algú es matara amb el cotxe estampant-se-la. Alguns diuen que també els tallaren perquè els pardalets feien el niu allí i podien fer malbé la collita. Ma iaio que ha sigut llaurador durant més de 60 anys diu que això són destarifos.

Hem recopilat diferents vistes aèries del poble de Sueca per a que comproveu si ha canviat molt el casc urbà.


Les fotos en blanc i negre no sabem en quin any estan fetes








Fotos de 1972





Fotos de 1981

Fotos de 1984


Fotos més actuals

En este enllaç podeu vore-les amb màxima calitat

2 comentaris:

  1. Jo he conegut arbres per tot arreu, a la carretrea de Les Palmeres, al Camí Riòla, a la Ronda d'Espanya, Camí Corbera, etc..
    Era preciós, una llastima que els tallaren, els ultims reductes estan encara vius des de la Ronda del Cabanyal (enfront del Bar Pedro)passant per la Ronda d'Espanya, fins al cuartel de la guardia civil.
    Al igual que els arbres de la carretra de Les Palmeres, els del Camí Corbera aplegaven casi fins a Corbera, era impresionant, l'ultim recòrd que tinc d'anar a Corbera en vicicleta a l'ombra d'aquestos magnifics plataners, deu ser l'any 1974 o 75....ja ha plogút jejeje

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la web! M'encanten les fotos aèries.

    Joanjo Aguar Matoses, de Svhecqke, País Valenciè, Marèniee.

    ResponElimina